Nieuws uit Deurne

Deurne
Deurne

Nieuws uit Deurne

Felle kritiek tegen sluiting woonwagenpark: “We worden onmenselijk behandeld, als een stuk vuil”

23/02/20 00:11 -

De bewoners van het woonwagenterrein in Deurne moeten in 2023 hun thuis verlaten. Ze werden daar vrijdagvoormiddag van op de hoogte gesteld met een brief. De bewoners vechten de beslissing juridisch aan en krijgen daarvoor steun van het Minderhedenforum. “De Rechten van de Mens worden hier geschonden.”Tonnen kritiek op luguber kunstwerk in park waar vaak kindjes komen spelen: “Een neplijk is toch geen kunst?”

23/02/20 00:11 -

Een luguber kunstwerk in het Rivierenhof heeft de voorbije dagen heel wat stof doen opwaaien. Het onthoofde lichaam was deel van een openluchttentoonstelling, maar er stond nog geen bordje met uitleg bij. Het beeld is in samenspraak met de kunstenaar verwijderd.Ruggeveldlaan in Deurne afgesloten na vondst van granaat

22/02/20 03:06 -

In het Antwerpse district Deurne is donderdagnamiddag een granaat gevonden bij graafwerken aan de Ruggeveldlaan. Dat zegt de lokale politie. Er is een veiligheidszone ingesteld en samen met ontmijningsdienst Dovo wordt onderzocht om wat voor springtuig het precies gaat. De straat is tot nader order afgesloten voor het verkeer.Heftige reacties op kunstwerk zonder hoofd: "Als je het begrijpt is het mooi"

22/02/20 03:06 -

Een kunstwerk in het Rivierenhof in Deurne bij Antwerpen veroorzaakt heel wat commotie. Het gaat om een onthoofde pop op een bank die levensecht lijkt. Luguber, vinden veel wandelaars.

Bewoners bedreigde woonwagenpark: "Dit is onze cultuur en onze eigenheid"

19/02/20 21:04 -

De bewoners van het woonwagenpark achter Park Groot Schijn in Deurne zijn ongerust. Hun terrein moet in de toekomst mogelijk verdwijnen. Het Antwerpse stadsbestuur laat weten dat inderdaad te onderzoeken, maar benadrukt dat er nog niets is beslist. Alle pistes liggen nog open.Seks, watervallen van urine en een CNN-passage: Antwerp neemt na bijna honderd jaar afscheid van de ‘lelijkste tribune van het land’

18/02/20 10:41 -

Er wordt al bijna honderd jaar gelachen en gehuild, gewonnen en verloren, gezongen en gezopen, gevochten en (zelfs) gevreeën. Maar op het eind van dit seizoen is het onherroepelijk gedaan met tribune 2. De Antwerpfans zijn er het hart van in. Want de misschien wel lelijkste tribune die ons land ooit gekend heeft, staat garant voor de mooiste momenten. “Tribune 2 was het laatste vrijgevochten stuk grond van België.”Moordende glazenwasser moet gruweldaden nadoen na bekentenissen: “Die man vertelt waar hij zin in heeft”

18/02/20 10:41 -

Stephaan Du Lion (55), de glazenwasser uit Deurne die vier moorden bekende, moet donderdag tijdens een reconstructie nadoen hoe hij Maria Van den Reeck (45) en Eve Poppe (38) om het leven bracht. Het is af te wachten in hoeverre de seriemoordenaar met het gerecht wil meewerken.Valentijnsrun voor tweede weekend op rij uitgesteld door storm: “Ongelooflijk maar waar”

18/02/20 10:41 -

De Valentijnsrun in het Rivierenhof in Deurne is opnieuw uitgesteld door het verwachte stormweer. De recreatieve loop ging normaal vorige zondag door maar werd uitgesteld naar dit weekend. Zaterdagmiddag besliste het provinciebestuur om het Rivierenhof ook morgen (zondag) af te sluiten door storm Dennis. De Valentijnsrun wordt uitgesteld naar zondag 23 februari.Tweedehands seksobjecten vliegen de deur uit tijdens tweede Boetiek Erotiek: “Het is vooral drummen aan de lingerie”

08/02/20 16:38 -

Terug wegens groot succes: Boetiek Erotiek. Vrijdagavond gingen erotische spullen allerhande, van lingerie tot ondeugende boeken, vlot over de toonbank in De Kringwinkel in Deurne. Dit jaar werd er zelfs een burlesque-show op poten gezet.Bart De Wever steekt de draak met verzender verdachte brief: “Pannenkoeken zullen smaken”

08/02/20 16:38 -

Een onbekende veroorzaakte vrijdag heel wat tumult aan de woning van burgemeester Bart De Wever (N-VA). In een envelop zat een “verdachte inhoud”. Brandweer, politie en de Civiele Bescherming kwamen ter plaatse, om wat later vals alarm zou blijken. De substantie in de envelop bleek bloem te zijn. De Wever kon er wel mee lachen op Instagram, zo bleek zaterdagochtend.Zelf nieuws uit Deurne?
Deel ervaringen over DeurneDeurne

„ Woonplaatsen.be gidst u door Deurne! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken